سامانه فروش بلیط اینترنتی هواپیما وقطار

ساخت وبلاگ

حدود سی سال پیش کشورهای اروپایی طی یک قرارداد پذیرفتند که تمامی اتباع کشورهای اروپایی بتوانند بدون ویزا به این کشورها وارد شوند که مشکلات بین مرزی برای رفت و آمد به حداقل برسد. یعنی اگر از هرکدام از این کشورها که اسمشان در انتهای متن قید شده ویزای شینگن بگیرید، به راحتی می‌توانید در مدت اعتبار ویزا که معمولا سه ماه است به بقیه کشورها هم بدون نیاز به ویزا سفر کنید.‌

بیست و شش کشور عضو این محدوده عبارتند از: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

در نظر داشته باشید که یک سری از کشورهای اروپایی در این محدوده نیستند؛ مثل: انگلیس، کرواسی، اوکراین، صربستان، رومانی، بلغارستان و …

ویزای شینگن چیست؟

چند نوع ویزای شینگن داریم؟

بسته به اینکه چه هدفی از وارد شدن به حوزه‌ی شینگن دارید، چهار نوع ویزا صادر می‌شود: یعنی داخل ویزا در قسمت نوع ویزا یک حرف از حروف زیر درج می‌شود:

ویزای A – که ویزای ترانزیت است. یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند داخل یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز را عوض کند و از حوزه‌ی شینگن خارج شود.

ویزای B – که ویزای عبور گفته می‌شود. یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان جایی برای عبور استفاده کند تا از طریق زمینی خودش را به کشوری در خارج از محدوده‌ی شینگن برساند.

ویزای C –   که ویزای توریستی بوده و مورد درخواست اکثر ایرانی‌ها است.

ویزای D – که ویزای بلندمدت است و معمولا تاجران و بازرگانان و بیزینس‌من‌ها از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن سفر کنند.

توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید برای تحصیل، یا اشتغال، یا ازدواج با فرد اروپایی اقدام کنید این ویزا شامل حال شما نمی‌شود.http://simorgh24.com

 
سامانه فروش بلیط اینترنتی هواپیما وقطار...
ما را در سایت سامانه فروش بلیط اینترنتی هواپیما وقطار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیمرغ simorgh24 بازدید : 211 تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1396 ساعت: 14:10

درآمد جهانی حاصل از گردشگری پزشکی ۱۵۰ میلیارد دلار بوده که سهم ایران از آن در سال ۹۵ کمتر از نیم درصد عنوان شده است. به طور قطع سهم کشور ایران بیشتر از این اعداد است، چرا که بسیاری از افراد از کشورهای دیگر برای جراحی پلاستیک و درمان‌های پزشکی مختلف به ایران سفر می‌کنند، اما اطلاعات‌شان در سامانه وزارت بهداشت ثبت نمی‌شود.

  • پنج شنبه 26 مرداد 1396 ساعت 10:42

سهم واقعی ایران از گردشگری سلامت

 

محمدعلی فیاضی دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت گفت: درآمد جهانی حاصل از گردشگری پزشکی ۱۵۰ میلیارد دلار بوده که سهم ایران از آن در سال ۹۵ کمتر از نیم درصد عنوان شده است. به طور قطع سهم کشور ایران بیشتر از این اعداد است، چرا که بسیاری از افراد از کشورهای دیگر برای جراحی پلاستیک و درمان‌های پزشکی مختلف به ایران سفر می‌کنند، اما اطلاعات‌شان در سامانه وزارت بهداشت ثبت نمی‌شود.


وی ادامه داد: از طرفی پزشکان و بیمارستان‌هایی هم در کشور هستند که بیماران خارجی را بدون ثبت و اعلام اطلاعات آنها عمل می‌کنند، به همین خاطرما تخمین می‌زنیم سهم واقعیِ ایران از گردشگری سلامت، حداقل یک میلیارد دلار باشد، هرچند که ظرفیت و زیرساخت های پزشکی ایران در حال حاضر، قدرت ایجاد ۷ میلیارد دلار درآمد را هم داراست.

 

او با اشاره به درآمدزا بودن گردشگری سلامت در مقایسه با انواع دیگر گردشگری، گفت:هر گردشگری که برای درمان های پزشکی مختلف به ایران سفر می کند حداقل سه بار بیشتر از یک گردشگر معمولی خرج می‌کند، ضمن این که بیمار در زمان ریکاوری و در دوران نقاهت به واسطه ارتباط های گوناکون  که با پزشک دارد، به شکل دیگری تولید درآمد می کند.

فیاضی، ضرورت تولید چنین درآمدی را ایجاد سامانه‌ای به ۵ زبان دنیا دانست و اضافه کرد: براساس آسیب ‌شناسی‌هایی که در شورای راهبری گردشگری سلامت صورت گرفته است، لازم است سامانه آنلاین و در دسترسی برای بیماران خارجی تاسیس گردد که اطلاعات و امکانات مورد نیاز را از صفر تا صد در اختیار آنها قرار دهد که این طرح در دستور کار شورای راهبری گردشگری سلامت قرار دارد و منتظر عملی شدن آن هستیم.

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت، همچنین بر تاسیس دفاتر اطلاع‌رسانی گردشگری به ویژه در مرزهای ورودی کشور تاکید کرد و افزود: حضور در رویدادهای بین‌المللی از جمله نمایشگاه‌های گردشگری سلامت و پزشکی برای کشوری با این همه تخصص و توان، امری واجب و ضروری تلقی می شود. باید بازاریابی اصولی اتفاق افتد و اگر همه این کارها همزمان و به نحو احسن انجام شود می توان با زیرساخت و ظرفیت کنونی کشور به سهم ۷ میلیارد دلاری از گردشگری سلامت دست پیدا کنیم.

آخرین‌باری که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آماری از درآمد گردشگری سلامت داد، به سال ۹۲ باز میگردد که عددی نزدیک به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار را در بر میگرفت. آمار جدید این سازمان از کاهش درآمد «رسمی» گردشگری پزشکی ایران در مقایسه با سال‌های گذشته خبر می‌دهد که خطری جدی برای افزایش فعالیت‌های آزاد واسطه‌ها و دلال‌ها و همچنین سبقت گرفتن سایر کشورها در بازار گردشگری پزشکی از ایران است.

simorgh24.com

سامانه فروش بلیط اینترنتی هواپیما وقطار...
ما را در سایت سامانه فروش بلیط اینترنتی هواپیما وقطار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیمرغ simorgh24 بازدید : 225 تاريخ : چهارشنبه 1 شهريور 1396 ساعت: 12:13